MATERIEEL

de Bruin Verkeersservice B.V.

Bussen en vrachtwagens

de Bruin Verkeersservice b.v. heeft een eigen wagenpark dat bestaat uit diverse bussen en vrachtwagens voor vervoer van klein materieel en het trekken van rijdend materieel.

Botsabsorbers

Biedt bescherming tijdens het plaatsen van verkeersmaatregelen en wegafzettingen en tijdens het toepassen van een rijdende afzetting bijvoorbeeld bij maaiwerkzaamheden. Het is de buffer tussen de mensen en voertuigen die wegwerkzaamheden uitvoeren en het achteropkomend verkeer en maakt het werken op de weg veiliger.

Voorwaarschuwingswagen

Als tijdelijke verkeersmaatregel om het verkeer zo goed mogelijk te waarschuwen en van informatie te voorzien. Zowel te gebruiken bij een statische of rijdende afzetting. Afhankelijk van het doel uit te rusten met pijl of een combinatie van diverse verkeersborden.

Onze voorwaarschuwingswagens kunnen achter elk trekkend voertuig meegenomen worden.

Actiewagens

In te zetten als tijdelijke verkeersmaatregel om het verkeer te begeleiden naar een vermindering van rijstroken. Uitgerust met verlichte pijl en RVV verkeersbord. De actiewagen is tevens uitgerust met een dubbele dwangpijlen waarmee deze als splitwagen kan worden ingezet.

Onze actiewagens kunnen achter ieder trekkend voertuig worden meegenomen.

Tekstwagen

Mobiele informatiesystemen die vooral worden ingezet om weggebruikers te waarschuwen en/of te beïnvloeden in rijgedrag en routekeuze. Daardoor zeer geschikt voor gebruik tijdens omleidingen, evenementen of voor reclame uitingen.
Tevens kan een tekstwagen geleverd worden die op zonne-energie werkt en daardoor een duurzame keuze kan zijn.

Mobiele werkvakverlichting

Tijdelijke werkvakverlichting. Snel operationeel en gemakkelijk verplaatsbaar tijdens het werk waardoor de mobiele werkvakverlichting ook zeer geschikt is voor kortstondige werkzaamheden.

Inzetbaar materieel

– RVV en WIU borden
– Scheepvaart borden
– Schrikhekken
– Bouwhekken
– Geleide Kegels
– Geleide bakens
– Barriers

Tijdelijke VRI’s

Verkeersregelinstallaties (VRI) zijn essentieel voor een goede doorstroming bij wegwerkzaamheden. Wij beschikken wij over radiografische verkeerslichten. Deze zijn bij uitstek geschikt om in te zetten bij minder complexe of kortdurende werkzaamheden.

De radiografische VRI werkt op accu’s en is uitgerust met LED lampen. Het is mogelijk om meerdere lichten aan elkaar te koppelen, tot wel 8 fasen (16 verkeerslichten). De installatie kan verkeersafhankelijk worden gemaakt door de inzet van radardetectie.

Professionele verkeersservice partij nodig?

MATERIEEL september 4, 2017